Γιατί Fast Fitness: Ποια είναι τα οφέλη του

Οκτ 15, 2022 | Eleni's Blog

Στο Fitlab μάς αρέσει να τονίζουμε το εξής: «Όλοι και όλες μπορούμε να έχουμε το ιδανικό σώμα, καλή ενέργεια, διάθεση κι ευεξία». Είναι μία παραδοχή, που την πιστεύουμε και την υποστηρίζουμε με τις υπηρεσίες μας. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν ακολουθούμε τις τάσεις του Fitness, αλλά και τις τάσεις μίας απαιτητικής καθημερινότητας- που οι περισσότεροι έχουμε- και δημιουργούμε προγράμματα Fast Fitness.

 

Τι είναι το Fast Fitness

Ο λόγος για έντονη, εξατομικευμένη άσκηση με την καθοδήγηση ενός επαγγελματία σε σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο δεν ξεπερνάει τα 20- 30 λεπτά. Το 2020 και το 2021 συνειδητοποιήσαμε τρία πράγματα σε σχέση με τη συστηματική άσκηση και την απόδοσή της:

 

 1. Μπορούμε να αφιερώσουμε λιγότερο χρόνο, αλλά με περισσότερη συγκέντρωση κι ένταση
 2. Χρειαζόμαστε την καθοδήγηση ενός επαγγελματία κι ενός ειδικού, που θα μας αντιμετωπίσει εξατομικευμένα
 3. Απαιτεί συνέπεια

 

Ακόμη κι αν βρίσκεσαι στην κουζίνα του σπιτιού σου, ανάμεσα στον υπολογιστή και την καρέκλα του γραφείου, η γυμναστική μπορεί να γίνει πράξη εάν το θέλεις πραγματικά. Ο γυμναστής σου μπορεί να μην είναι δίπλα, αλλά σε μία οθόνη. Και τι έγινε; Αυτό που έχει σημασία, είναι να το κάνεις και να το κάνεις σωστά. Και για να το κάνεις σωστά, προσέχεις ποιον προπονητή ακολουθείς. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η απαιτούμενη κατάρτιση του εκάστοτε γυμναστή έτσι ώστε να μας παρέχει ασφάλεια στο ασκησιολόγιο.

 

Το Fast Fitness προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους, ακόμη κι αν έχουν περιορισμένο χρόνο, μικρά παιδιά ή δυσκολεύονται να διανύσουν μεγάλες ή μικρές αποστάσεις. Έτσι δημιουργήσαμε μία σειρά από δυναμικά και περιορισμένου χρόνου προγράμματα, όπως είναι το 20FF, για να φροντίσουμε όλοι και όλες τον εαυτό μας.

 

Ποια είναι τα οφέλη του Fast Fitness

 1. Δε χρειάζεσαι ιδιαίτερο εξοπλισμό
 2. Αν έχεις συνέπεια στο πρόγραμμα, θα δεις άμεσα ορατά αποτελέσματα στο σώμα σου
 3. Σε χαλαρώνει
 4. Κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και κυρίως για την υγεία σου
 5. Αποφεύγεις τους τραυματισμούς, αν απευθυνθείς σ’ έναν επαγγελματία
 6. Γυμνάζεις όλο το σώμα
 7. Καταπολεμάς το καθημερινό stress
 8. Δε σου ζητάει να αφιερώσεις πολύ χρόνο
 9. Σου προσφέρει καθημερινή ευεξία, αυξάνοντας τη διάθεσή σου
 10. Δεν κοστίζει πολύ

 

Τα μόνα που χρειάζεσαι πλέον για να γυμναστείς, είναι συνέπεια, οργάνωση και όρεξη!