Υπηρεσίες

ONLINE NUTRITION & WORKOUT

Οι υπηρεσίες του Fitlab εργαστηρίου, με την καθοδήγηση της Ελένης Πετρουλάκη, προσφέρονται και online. Τόσο οι υπηρεσίες Διατροφής όσο και οι αντίστοιχες που αφορούν στην Άσκηση, για ένα Total Body Makeover.

Έτσι εξυπηρετούμε κάθε άτομο με δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα, εντός κι εκτός Αττικής. Ακόμη λοιπόν κι αν βρίσκεστε στην επαρχία, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες Fitlab.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΑΝΟ
ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Personal Training

Η συστηματική άσκηση χρειάζεται καθοδήγηση. Έτσι μόνο θα έχουμε συνέπεια και θα αποφύγουμε τους ενδεχόμενους τραυματισμούς. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, η Ελένη Πετρουλάκη ετοιμάζει ένα tailor- made πρόγραμμα γυμναστικής που ταιριάζει στις ανάγκες σας και προσανατολίζεται στον στόχο που έχετε θέσει (απώλεια βάρους, ευεξία, καλύτερη υγεία, περισσότερη ενέργεια, αύξηση μυϊκού ιστού κ.ά.).

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Personal Diet

Η διατροφή είναι προσωπική υπόθεση κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η Ελένη Πετρουλάκη και οι εξειδικευμένοι Διατροφολόγοι της ομάδας μας, διαμορφώνουν το δικό σας εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής, λαμβάνοντας υπόψη το ιατρικό ιστορικό, τις διατροφικές προτιμήσεις, τη φυσική κατάσταση, τον ελεύθερο χρόνο, την κοινωνική ζωή δηλαδή το lifestyle που ακολουθείτε και τις δικές σας καθημερινές ανάγκες.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Body Fat

Είναι ένα από τα πρώτα βήματα για την αξιολόγηση και πραγματοποιείται με μετρήσεις από ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων, διεξάγεται εκτίμηση λιπώδους ιστού (λιπομέτρηση) με το Bodystat1500 αλλά και με δερματοπτυχόμετρο.

ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Body Measures

Πρόκειται για τις βασικές μετρήσεις του σώματος, όπως καταγραφή βάρους, ύψους και περιφερειών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Fit Test

Το Fit test ή τεστ αντοχής μας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα. Παράλληλα, τροφοδοτεί τον φάκελό σας με στοιχεία που θα κρίνουν το είδος και το επίπεδο της άσκησης που είναι κατάλληλες για εσάς. Στην ουσία, πρόκειται για σύντομη δοκιμασία κόπωσης σε έναν διάδρομο γυμναστικής και καταγραφή του καρδιακού παλμού με ηλεκτροκαρδιαγράφο.

ΜΕΤΡΗΣΗ
ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Balance

Είτε θέλετε να χάσετε βάρος (σωματικό λίπος), να κερδίσετε βάρος ή απλώς να διατηρήσετε τα σημερινά σας κιλά, το να γνωρίζετε τον μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε και να διατηρήσετε τον στόχο σας. Η μέτρηση πραγματοποιείται με το Fitmate Pro, ένα φορητό εργοσπιρόμετρο, και είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που απαιτείται είναι ο εξεταζόμενος να παραμείνει ξαπλωμένος σε ηρεμία για 10-15 λεπτά, αναπνέοντας σε φυσιολογικό ρυθμό μέσα από μια ειδική μάσκα.