Το τελευταίο διάστημα κατανοήσαμε όλοι πολύ καλύτερα ότι η έννοια του Wellness έχει αρκετές και διαφορετικές παραμέτρους. Χωρίς κάποια από αυτές, δεν καταφέρνουμε να νιώσουμε την ευεξία στο 100%.

Ο στόχος λοιπόν του συγκεκριμένου site και της Ελένης Πετρουλάκη είναι να εντοπίσουμε τις παραμέτρους του Wellness (Body & Mind), να εμβαθύνουμε σε αυτές και να ανταλλάξουμε απόψεις. Έτσι θα καταλήξουμε σ’ έναν ολιστικό τρόπο ζωής και σε μία καθημερινότητα γεμάτη υγεία, σωματική και πνευματική, χαμόγελο, ενέργεια και θετική διάθεση.

“Το ψάχνω πολύ κι ό,τι βλέπω να κάνει καλό σ’ εμένα, θέλω να το μοιράζομαι. Η ζωή πρέπει να είναι απολαυστική κι όχι στερητική!”
Ελ. Π.
Για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και το πιεστικό πρόγραμμα της καθημερινότητας, πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και κυρίως τις συνήθειές μας. Λένε πως το μικρότερο χρονικό διάστημα που απαιτείται προκειμένου μία καινούργια δραστηριότητα να γίνει συνήθεια, είναι έξι μήνες. Πάμε λοιπόν να «σπάσουμε» τον χρόνο και να ξεκινήσουμε αλλάζοντας συνήθειες από σήμερα!
“Ένα από τα πράγματα που έμαθα από νωρίς χάρη στον αθλητισμό, είναι ότι το πείσμα, η πίστη και η πειθαρχία στον στόχο, μάς οδηγούν στην επιτυχία.”
Ελ. Π.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία έμπειρη επαγγελματίας στον Κλάδο του Wellness και μία πρωτοπόρος σε ό,τι καινούργιο φέρνει στην Ελλάδα σχετικά με την άσκηση, τη διατροφή, την ευεξία (Body & Mind).

Δημιούργησε τα πρώτα Studio γυμναστικής με yoga και πιλάτες (Asana Studio), ετοίμασε dvd γυμναστικής με τη βοήθεια του περιοδικού Shape αλλάζοντας το σωματότυπο πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων, δημιούργησε το πρώτο διαδικτυακό κανάλι Fitness (AsanaTV) και μετά ήρθαν τα βιβλία.

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει γράψει τρία βιβλία, το «Μεταμορφώστε το σώμα, ανυψώστε το πνεύμα» από τις Εκδόσεις Σιδέρη με κεντρικό θέμα τα οφέλη της Power Yoga, το παιδικό παραμύθι «Η ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο» από τις Εκδόσεις Μίνωας για τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών από νωρίς και το «Ο πόλεμος της ζυγαριάς» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός με μία χιουμοριστική παρουσίαση της σχέσης με τα κιλά μας και με πολύτιμα μυστικά διατροφής- άσκησης, που έγραψε με τη συγγραφέα Κατερίνα Μανανεναδάκη.

Ο στόχος λοιπόν είναι, μέσα από ένα απολαυστικό ταξίδι αλλαγών και με την καθοδήγηση της Ελένης Πετρουλάκη και της εξειδικευμένης ομάδας της, να ανακαλύψουμε τις δυνατότητές μας, να βελτιωθούμε, να δυναμώσουμε, να νιώσουμε υγιείς, να αποφορτιστούμε, να μάθουμε πως θα ζούμε καλά…

“Όλοι μπορούμε να ανακαλύψουμε τον καλύτερο εαυτό μας, πιο εύκολα από όσα νομίζουμε. Γίνε το επόμενο παράδειγμα του Best of You…”
Ελ. Π.