Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου
με το πρόγραμμα ΤΒΜΟ

Η Ελένη Πετρουλάκη καινοτομεί στο χώρο του fitness, με μία μέθοδο που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, T.B.M.O. (Total Body Make Over), αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση αλλά και τη λύση για εξατομικευμένη διατροφή κι άσκηση. Χάρη σε αυτό μπορείς όχι μόνο να ονειρεύεσαι, αλλά και να έχεις ένα υγιές, όμορφο σώμα.

Το T.B.M.O. (Total Body Make Over) δεν κάνει διακρίσεις, αφού εφαρμόζεται σε γυναίκες κι άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας, βάρους ή φυσικής κατάστασης.

Η ομάδα του Fitlab by Eleni Petroulaki αποτελείται από ανθρώπους με όραμα, αγάπη κι έναν κοινό στόχο, τη δημιουργία ενός ποιοτικού τρόπου ζωής. Καθηγητές φυσικής αγωγής, εργοφυσιολόγοι, διατροφολόγοι κι ενδοκρινολόγοι σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη, διαμορφώνουν την ομάδα του Fitlab προσφέροντας το ολιστικό πρόγραμμα Μεταμόρφωσης Σώματος T.B.M.O., μέσα από ένα ολοκληρωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα εξατομικευμένης άσκησης και διατροφής.

Με στόχο την ποιότητα στην καθημερινότητα

Στο Fitlab απαντούμε σε βασικές απορίες σας σχετικά με το σώμα αλλά και την υγεία, ώστε να κατανοήσουμε παρέα τι σημαίνει ποιότητα στην καθημερινότητα. Πως μπορούμε να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από τη διατροφή και την άσκηση; Για παράδειγμα, γιατί να τρώω υγιεινά; Ποιος συνδυασμός τροφών ταιριάζει με το δικό μου σωματότυπο; Γιατί να κάνω γυμναστική; Ποια γυμναστική ταιριάζει στο σωματότυπό μου;

Οι υπηρεσίες του Fitlab by Eleni Petroulaki παρέχονται και μέσω διαδικτύου για όσους ζουν στην επαρχία ή στο εξωτερικό, προσφέροντας το ίδιο αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΤΒΜΟ-eleni-petroulaki

Πολλοί άνθρωποι από όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό έχουν ακολουθήσει το πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία…

Η Ελένη Πετρουλάκη, με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο της άσκησης και του ευ ζειν, θα είναι κοντά σου σε όλη αυτή την προσπάθεια για να σου λύσει κάθε απορία, να σε στηρίξει αλλά και να παρακολουθεί την εξέλιξή σου σε κάθε στάδιο. Το πρωτοποριακό κέντρο Ολιστικής Μεταμόρφωσης Σώματος FitLab by Eleni Petroulaki λειτουργεί από το 2016 με μεγάλη επιτυχία αφού έχει καταφέρει να αλλάξει το σώμα και τις ζωές σε κυριολεκτικά χιλιάδες ανθρώπους (γυναίκες, άνδρες, παιδιά) βελτιώνοντας την καθημερινότητα μέσα από ένα ρεαλιστικό, υγιές και πολύ καλά μελετημένο πρόγραμμα Wellness.

Απόκτησε κι εσύ το σώμα που θέλεις, άλλαξε την ψυχολογία σου, πάρε τη ζωή στα χέρια σου!