Αλλαγή σύστασης σώματος: Τι σημαίνει και πως γίνεται

Φεβ 24, 2022 | Eleni's Blog

Το Fitlab by Eleni Petroulaki αλλάζει ουσιαστικά, με το κατάλληλο κι εξατομικευμένο πρόγραμμα για εσένα, τη σύσταση του σώματός σου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα δεις το σώμα σου να αλλάζει εντυπωσιακά προς το καλύτερο, τη διάθεση και την ενέργειά σου ν’ ανεβαίνουν και τον μεταβολισμό σου να αντιδρά πολύ διαφορετικά από εδώ και πέρα. Ακόμη και μία ατασθαλία που μπορεί να κάνεις, θα τη διαχειρίζεται διαφορετικά αφού θα έχει «προπονηθεί» στην ισορροπημένη διατροφή και τη συστηματική άσκηση όπως ακριβώς ταιριάζουν στον δικό σου οργανισμό και στον δικό σου τρόπο ζωής.

Δες μερικά από τα Success Stories εδώ!

 

Σύσταση σώματος: Τι είναι τελικά

Το σώμα μας αποτελείται από νερό, λίπος και μύες (η ίδια σειρά είναι και το ποσοστό τους στο σώμα μας βάσει της φύσης). Το νερό και το λίπος είναι απαραίτητα συστατικά, για να λειτουργήσει σωστά ο οργανισμός. Και τα δύο λοιπόν θέλουμε να βρίσκονται στα επιθυμητά επίπεδα. Αυτός είναι κι ο στόχος της αλλαγής σύστασης σώματος, η υγιής αναλογία λίπους και μυών.

 

Αλλαγή σύστασης σώματος και πως γίνεται

Τα βήματα είναι απλά:

  • Αποτοξίνωση
  • Ενίσχυση μεταβολισμού μέσω της άσκησης, της ισορροπημένης διατροφής και των συχνών γευμάτων και της ενυδάτωσης
  • Αποφυγή λιπαρών, ζάχαρης κι αλκοόλ

Ένα από τα πρώτα βήματα που γίνεται για την αξιολόγηση, πριν την εφαρμογή ενός μελετημένου, εξειδικευμένου κι εξατομικευμένου προγράμματος, είναι οι μετρήσεις από ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων, διεξάγεται εκτίμηση λιπώδους ιστού (λιπομέτρηση) με το Bodystat1500 αλλά και με δερματοπτυχόμετρο.

Οι υπηρεσίες του Fitlab by Eleni Petroulaki παρέχονται και μέσω διαδικτύου για όσους ζουν στην επαρχία ή στο εξωτερικό, προσφέροντας το ίδιο αξιόπιστο αποτέλεσμα.