Μήνας του έρωτα: Η κατάλληλη στιγμή για έναν κοινό στόχο!

Φεβ 1, 2022 | Eleni's Blog

Το μήνυμα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί για εμάς ένα μήνυμα αγάπης. Έτσι μάς αρέσει να το ερμηνεύουμε! Εξάλλου ό,τι κάνουμε με αγάπη, έχει πετύχει, σωστά; Σε όποια σχέση ή σε όποιο επαγγελματικό εγχείρημα έδωσες αγάπη, σου «άπλωσε το χέρι» και σου «άνοιξε μία ωραία, ευρύχωρη αγκαλιά»… Η αγάπη είναι έκφραση και προσφορά.

Η φετινή πρόταση του Fitlab για τον Φεβρουάριο

Να δείξεις έμπρακτα την αγάπη που έχεις στο άλλο σου μισό ή σ’ έναν δικό σου άνθρωπο, παρακινώντας τον να θέσετε από κοινού έναν διατροφής κι άσκησης. Μπορείς να διαλέξεις το δώρο του/ της μέσα από τα πλούσια προγράμματα του Fitlab by Eleni Petroulaki ή να επικοινωνήσεις με την επιστημονική ομάδα μας, που θα σε καθοδηγήσει για την πιο κατάλληλη επιλογή που ταιριάζει και στους δυο σας!

Αυτόματα μετατρέπεις μία από τις πιο εμπορικές γιορτές του χρόνου σε μία ξεχωριστή ημέρα, μέσα από μία κίνηση που δείχνει αυτό που απλά λέμε «νοιάξιμο».

 

Προπόνηση για δύο: Ποια είναι τα οφέλη για τη σχέση σας

Τα σύγχρονα ζευγάρια με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, το φορτωμένο πρόγραμμα και τον περιορισμένο προσωπικό χρόνο, αμελούν συχνά τον εαυτό τους και δε φροντίζουν για την καλή υγεία κι ευεξία.

Μαζί με όλα αυτά δε φροντίζουν επαρκώς και τη σχέση τους. Οπότε ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, που απομένει μέσα στην εβδομάδα, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί έτσι ώστε να τονωθεί τόσο ο οργανισμός όσο και η σχέση του ζευγαριού. Πως; Μα με λίγη παραπάνω προπόνηση! Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κοινά κίνητρα, η κοινή συντονισμένη προσπάθεια και η κοινή προπόνηση χαλαρώνει το ζευγάρι και βελτιώνει την επικοινωνία.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός

Αυτός εξαρτάται από το επίπεδο φυσικής κατάστασης του ζευγαριού. Αν μιλάμε όμως για τους αρχάριους, που αναζητούν ένα fit κίνητρο μέσα από μία μορφή συνασκήσεων ή κοινής προπόνησης, τότε θα χρειαστείτε:

  • Ένα λάστιχο γυμναστικής με λαβές ή ιμάντες
  • Άνετα ρούχα
  • Βαράκια (στα σωστά κιλά και για τους δύο)
  • Ένα στρώμα γυμναστικής