Κυτταρίτιδα: ο «εχθρός» του καλοκαιριού… ή μήπως όχι;

Ιούν 8, 2022 | Eleni's Blog

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και μαζί του η διάθεση για βόλτες, ταξίδια και μπάνια στη θάλασσα. Όμως, πολλές από εμάς αρχίζουμε και αγχωνόμαστε για τον κλασικό «εχθρό» του καλοκαιριού… την κυτταρίτιδα. Όλες ξέρουμε τί είναι και πώς δημιουργείται. Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών έχει κυτταρίτιδα. Όσο γυμνασμένες ή αδύνατες και αν είναι. Ας την απομυθοποιήσουμε, λοιπόν, και ας ακολουθήσουμε κάποια μικρά tips που μπορούμε να εφαρμόσουμε όλες!

  1. Ενυδάτωση

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μεγάλο ποτήρι χλιαρό νερό! Θα σας βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών. Μην παραλείπετε να πίνετε νερό σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

  1. Διατροφή

Προτιμήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά! Είναι δροσερά και ελαφριά! Αν πάλι θέλετε τη γνώμη των ειδικών, επικοινωνήστε με το Fitlab! Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

  1. Γυμναστική

Όποια και αν είναι η φυσική σας κατάσταση, υπάρχουν τρόποι εκγύμνασης για όλους!

Είτε επιλέξετε το περπάτημα, το τρέξιμο ή κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, θα σας κάνει να ιδρώσετε, να αποβάλετε τις τοξίνες και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας! Αν θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο από τα προγράμματά μας, ρίξτε μια ματιά στα Smart Workout Videos!

  1. Φροντίστε το σώμα σας

Ολοκληρώστε την προσπάθειά σας με 2 απλά βήματα: επαλείψτε τα προβληματικά σημεία με τη φυτική θερμαντική κρέμα Thermo Active Cream κατά διάρκεια της άσκησης. Μετά το ντους σας χρησιμοποιήστε την Anti Cellulite Body Firming and Sliming Gel. Τα αποτελέσματα είναι μοναδικά!

Πέρα, όμως, από κάθε συμβουλή, να θυμάστε ένα: να αγαπάτε τον εαυτό σας και το σώμα σας. Όποια προσπάθεια και αν καταβάλετε, να το κάνετε για να αισθάνεστε και να είστε υγιείς! Το καλοκαίρι είναι εδώ… χαρείτε το!