Προϊόντα αδυνατίσματος by Eleni Petroulaki: Γιατί αυτά κάνουν δουλειά

Ιούλ 22, 2021 | Wellness Mind & Body

fitlab-proionta-adynatismatos

Ας ξεκινήσουμε με μία σημαντική πληροφορία, τα προϊόντα αδυνατίσματος by Eleni Petroulaki είναι 100% φυτικά και 100% αποτελεσματικά. Πάμε και στο δεύτερο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, αυτά τα προϊόντα αδυνατίσματος συμβάλλουν πραγματικά κι ουσιαστικά σε άμεσα ορατά αποτελέσματα!

Πρόκειται για προϊόντα, τα οποία παρασκευάστηκαν κατόπιν μελέτης κι έρευνας που διεξήχθη σε κρατικό ελληνικό νοσοκομείο. Μετρούν πλέον έξι χρόνια στην ελληνική αγορά και πολλά success stories, ενώ επιστρέφουν το 2021 με ανανεωμένη συσκευασία και νέα, βελτιωμένη σύνθεση για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η φιλοσοφία τους έχει την αισιοδοξία της αλλαγής και η μοναδική σύνθεσή τους ακολουθεί την υγιεινή διατροφή.

«Στην περιποίηση της επιδερμίδας ακολουθώ τους ίδιους κανόνες με την υγιεινή διατροφή. Φροντίζω από σήμερα για το μέλλον, το οποίο θέλω να είναι γεμάτο υγεία, χαρά και φυσική ομορφιά», Ελ. Πετρουλάκη.

Προϊόντα αδυνατίσματος by Eleni Petroulaki: Πως λειτουργούν

Η μοναδική και μελετημένη σύνθεσή τους διεισδύει στο φράγμα του δέρματος κι εργάζεται στον τόπο, όπου ανακαλύπτει προβλήματα της επιδερμίδας, δηλαδή στο εσωτερικό της στρώμα. Τα προϊόντα αδυνατίσματος by Eleni Petroulaki δρουν από μέσα προς τα έξω σε δύο ξεχωριστές φάσεις:

  1. Βαθιά ενυδάτωση των κυττάρων της επιδερμίδας
  2. Ανάπλαση και τόνωση του δέρματος

Ξεχωρίζουμε το βάμμα αποτοξίνωσης, η δράση του οποίου είναι άμεση και στοχεύει στο κοιλιακό- σπλαχνικό λίπος με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

«Τα στοιχεία της νέας συσκευασίας έχουν την γραμμή (LINE), του σχήματος (SHAPE), της κίνησης (MOTION) και της ζωής γενικότερα (LIFE). Έτσι εκφράζουν τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και το αντικείμενο της δουλειάς μου. Μια δουλειά που υπεραγαπώ, γιατί είναι η ταυτότητά μου, και τώρα της δίνω “νέα εικόνα”… Aφαιρετική, γεωμετρική, δυναμική» , Ελ. Πετρουλάκη.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα αδυνατίσματος by Eleni Petroulaki με τα άμεσα ορατά αποτελέσματά τους μάς δίνουν κι ένα επιπλέον κίνητρο ή όπως αλλιώς μπορούμε να εκφράσουμε αυτό το συναίσθημα, μία ενθάρρυνση, για να ακολουθήσουμε μία ισορροπημένη διατροφή και να ασκούμαστε συστηματικά ώστε να απολαύσουμε το καλύτερο του εαυτού μας.